מודעות עובדים
CISO as aService
מודעות עובדים
CISO as aService
פתרונות ההגנה של אקספרס טכנולוגיות מספקים מענה הוליסטי למגוון הסביבות המחשוביות ומשלבים יכולות ניטור, זיהוי, חסימה, למידה ומניעה אקטיבית ורציפה של איומים ומתקפות מוכרות ושאינן ידועות (התנהגויות חריגות / אנומליות).
ולמי שאינו מכיר, להלן האיומים ומתקפות הסייבר הנפוצות, היכולים לפגוע בעסק שלך:
תוכנה האוספת מידע מהמחשב בו היא נמצאת, כגון : סיסמאות, פרטים אישיים, היסטוריית גלישה ועוד, שאותו מעבירה למחשב ולמפעיל זר, לניצול ו/או לביצוע פעולות זדוניות.
תוכנה זדונית החוסמת את הגישה למידע העסקי. ה”קורבנות” נדרשים לשלם כופר (דרישת כופר) כדי להחזיר את השליטה והגישה למידע העסקי שלהם.
ניסיונות לגניבת מידע או זהות ע”י התחזות כגורם לגיטימי, כגון הודעת מייל, וואטסאפ, SMS או אתר WEB הגורמים למשתמש לבצע פעולה.
תכנה זדונית המייצרת קובץ המכיל את כל הקשות המשתמש כגון סיסמאות, פרטי אשראי, הודעות אישיות ומידע רגיש אחר, המועבר לגורם חיצוני
משפחת תקיפות שנועדה להשבית מערכות מחשבים על ידי יצירת עומס חריג על משאביהן. מתקפה כזו יכולה למנוע מקבוצת משתמשים גישה למשאב מחשב מסוים על ידי העמסת אותו המשאב כך שלמשתמשים הלגיטימיים לא יישארו משאבים.
התקפת אדם דרך תווך התקשורת. התחזות לתווך תקשורת לגיטימי לטובת יירוט תשדורת ומידע, מבלי שהצדדים מודעים לכך. התוקף יכול בנוסף למחוק או לשנות כל מסר כרצונו. מתקפה שכיחה בדרך כלל בהתחזות כרשת Wi-fi לגיטימית.
פרצת בקוד המקור של תכנה או התקנת תכנה זדונית (כגון סוס טרויאני), המאפשרת גישה למידע במחשב או שליטה בו, ללא צורך באימות זהות.
כניסה לאתרי אינטרנט ו/או לחיצה על קישורים או עדכוני תוכנה בעלי מראה לגיטימי. המורידה תוכנות זדוניות או תוכנות הכוללות “הצפנת כופר” ללא ידיעת הקורבן
טקטיקת סייבר המנסה להפיץ תוכנות זדוניות באמצעות מודעות פרסום מקווננות.
תוכנה המקפיצה פרסומות ובאנים בפני המשתמש בעת גלישה באינטרנט
באג אבטחה בתחנות קצה שאינן מעודכנות לגרסת האבטחה האחרונה, המכיל נקודת תורפה לא מתוקנת המאפשרת לתוקפים להריץ קוד זדוני.
חומרה ותוכנה